Aktiviteter for hele familien,
året rundt!

VINTERPARADISET

fas fa-angle-double-down

Et fantastisk utgangspunkt for den skiglade!

Image
Enten du er ute etter den perfekte langrennsturen i vakre naturomgivelser eller ønsker å stå på alpinski i noen av Nord Europas beste alpinanlegg - tilbyr Bjønnbekkmora Hytteområde det ideelle utgangspunktet for deg som søker gode skiopplevelser.

Innenfor en radius på 33km  ligger skianleggene Skistar Trysil, Fulufjellet, Skistar Sälen og Stöten

I tillegg til gode langrennsløyper i tilknytning til skianleggene, så finnes det også over 100km preparerte skiløyper tilgjengelig fra hyttedøra i hytteområdet. 

Av andre vinteraktiveter som er verdt å nevne i nærområdet kan vi nevne kanefart hos Trysil Hestesenter, hundekjøring, snøscooterkjøring og barnas store favoritt - en av Norges lengste kjelkebakker på 1600 meter i Fulufjellet.

Les mer om disse aktivitetene og mange flere ved å trykke på knappen nedenfor!

SOMMERAKTIVITETER

fas fa-angle-double-down

Sykkeleldorado for liten og stor!

Foto: Jonas Sjögren \ Destinasjon Trysil
Foto: Jonas Sjögren \ DestinasjonTrysil
Her kan du nyte frisk luft og rolige turer i skog og mark, samtidig som morsomme aktiviteter kun er en kort biltur unna!

For den som er glad i å sitte på sykkelsetet er Bjønnbekkmora et supert utgangspunkt for mye sykkelmoro for hele familien enten du reiser til Trysil eller Sälen. Trysil har de senere årene befestet seg som Norges kanskje beste stisykkeldestinasjon!

I tilknytning til sykkelanlegget i Trysil finner du også en aktivitetspark for de minste i familien i Eventyrområdet ved Trysilfjellet. De litt "eldre barna" kan spille minigolf eller golf på Trysilfjellet Golfbane

På en "gråværsdag" kan vi trygt anbefale Experium Eventyrbad i Sälen. Det finnes muligheter for Spa, bading og bowling både i Trysil og Sälen. 

Det er selvfølgelig også mange gode fiskevann og fiskemuligheter på begge sider av landegrensa. Familierafting og kanoleie er også populære aktiviteter.

Les mer om disse aktivitetene og mange flere ved å trykke på knappen nedenfor!
logo

Tysland Eiendom AS

Org.nr:
992 173 920

Kontoradresse:

Kvartsveien 78, 1487 Hakadal

E-post:
post@tyslandhytta.no

Telefon:
+47 924 06 113

Les vår personvernerklæring
© 2021, Tysland Eiendom AS
Utvikla og driftet av glåme
© 2018 Your Company. Designed By JoomShaper