Tomter til salgs i
Bjønnbekkmora Hytteområde

BJØNNBEKKMORA HYTTEOMRÅDE

fas fa-angle-double-down

Vi har 26 tomter i Bjønnbekkmora Hytteområde

Bjønnbekkmora hytteområde er lagt i åpen, sydøst-vendt retning med furuskog og ligger lunt og hyggelig til med utsikt til Støten og Sälenfjellet.

Det er i dag i underkant av 100 hytter i vårt område. Hyttefeltet er i Østre Trysil ved rv. 25, midt mellom to av Nordens største alpinområder på henholdsvis norsk og svensk side. Det er to hyttefelt på område, det eldste feltet ble utviklet på midten av åttitallet og består av i overkant av 70 hytter, det nyeste feltet ble utviklet midt på 2000 tallet.

Selv om hyttefeltet ligger for seg selv, sørger riksveier av høy standard for at destinasjonene og alpinbakkene på begge sider av riksgrensa kan nåes innenfor 10- 30 minutter i bil.

Hyttefeltet kan by på mange aktiviteter for den fritidsinteresserte familien, på sommertid vil vi nevne sykkelstier/veier, det blir nyåpning på sykkelveger i juli 2014 med merkede løyper og sykkelkart, videre er det kort veg til de kjente sykkelstiene til Dalarna Bikeing på svensk side og til det prisvinnende stisykkelanlegget i Trysil på norsk side av grensen.

Det finnes også mange sjøer og mindre elver og fiske i, vi vil også få minne om Trysilelva med sin gode bestand av ørret. Les mer om fiskemulighetene på denne siden

For den golf interesserte finnes det to golfbaner i nærheten, de er i Trysil og Sälen.
Trysilelva byr også på elveaktiviteter for hele familien. Vil man nyte stillhet og ro så er Nasjonalparken i Fulufjellet bare en kort kjøretur unna Bjønnbekkmora hytteområde.

På vinteren så finnes det over 100km preparerte skiløyper tilgjengelig fra hyttedøra for den som vil gå på langrennsski. For den alpininteresserte så er det et eldorado, det er tilgang på 140 skitrekk på en radius på 33 km. Så her er det fritt valg om man vil til Sälenfjellet, Støten, Trysilfjellet eller Fulufjellet. Fulufjellet har dessuten en av Norges lengste kjelkebakke på 1600 meter.


Ledige tomter til salgs


11 hytter med selveiertomt er allerede solgt, men vi har fortsatt følgende tomter tilgjengelig for salg: 118,128, 130 og tomtene fra 143 – 155.

Image

HER LIGGER TOMTENE

Bjønnbekkmora Hytteområde, 2423 Østby.
fas fa-angle-double-down
Image

Vi hjelper deg med å realisere hyttedrømmen!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål knyttet til våre hytter eller tjenester.

Image
Image
Image
Image
logo

Tysland Eiendom AS

Org.nr:
992 173 920

Kontoradresse:

Kvartsveien 78, 1487 Hakadal

E-post:
post@tyslandhytta.no

Telefon:
+47 924 06 113

Les vår personvernerklæring
© 2021, Tysland Eiendom AS
Utvikla og driftet av glåme
© 2018 Your Company. Designed By JoomShaper