Lekker hytte med høy standard og praktiske løsninger over to plan.

Tyslandhytta Oppstugu Trysil

fas fa-angle-double-down

Tyslandhytta Oppstugu Trysil

Lekker hytte med høy standard og praktiske løsninger: 5 soverom, 2/3 bad, badstue, tv-stue, åpen kjøkken og stueløsning, teknisk rom, stor gang/entre, utvendig isolert utebod, balkong utenfor tv-stue på loft, stor og dels overbygd flislagt terrasse.

Bebygd areal(BYA): 145m2
Bruksareal(BRA): 163m2
Primærrom: 139m2


Pris fra kr. 3 975 000,-
Tomt, graving og omkostninger kommer i tillegg.

Bildegalleri

Byggteknisk informasjon:

Grunnarbeider

Tomta blirer gravd ut og fylt opp med masser og komprimert. Deretter er det fylt opp med 20 cm med pukk(sprengt fjell/singel).
Det blir brukt 30 cm grunnmurselementer som ringmur. Radonsperre er lagt mellom isoporlagene. Rundt røroppstikk blir det brukt radonmansjetter og Radon-fugemasse til tetting. Totalt 20 cm med isolasjon. Varmekabler til gang og begge bad er støpt ned i sålen.
Det er støpt plate til terrasse på 2 sider av hytta, 5 cm isolasjon, jern og 10 cm med betong. Dette gjelder også bod og inngangsparti.


Reisverk

Hytta blir bygget i bindingsverk med 148mm tykkelse i vegger med 15 cm isolasjon. På innsiden er det lagt fuktsperre og lektet ut med 5 cm isolasjon. Totalt 20 cm isolasjon i alle vegger. Muse- og smågnagersikring er montert rundt hele hytta.
Alle materialer til reisverk er C24 fra Moelven i Trysil – lokalt sterkt trevirke.Tak

Takverket er solide takstoler produsert i Trysil. Her slipper man å tenke på å måke snø av taket når det er vanlig vinter. Vindsperre og 5 cm lufting. 18mm OSB-plater og sort shingel, som er vedlikeholdsfri.
Lufting fra yttervegger samles opp i det øverste taket og går ut i hver ende av bygget. Takrenner i sort stål og nedløp i kjetting.


Utvendig

Utenpå reisverket er det montert Isola aluminiumsstag som stiver av hvert hjørne på veggene. Vindsperre rundt alle vegger og 5 cm lufting. Liggende villmarkspanel i 25mm tykkelse skrudd med 90mm skruer. Meget solid! Det er montert insektnetting i alle gesimskasser. All utvendig panel er beiset med Tjæralin med fargen Seterbrun. På terrassen og inngangspartiet er det lagt 30x60 grå fliser. Fasadestein rundt inngangsdør.
Utelamper med opp/ned lys på hvert hjørne samt balkong i 2. etasje – totalt 7 stk.
Taklampe ved inngangsparti. 4 downlights i taket på overbygd terrasse i sør.
Leca venti pipe 48x48 kledd med fasadestein/stableskifer. 60x60 steinhylle på toppen av pipa.
Utekran utenfor kjøkken.
Alle vinduer og terrassedører er fra Natre, Norskprodusert. Inngangsdør «Gausdal» er fra Harmonie.


Innvendig

Innvendig høyde i 1 etg er ca. 230cm foruten kjøkkenet der det er ca. 275cm på midten av skråtaket. I 2. etg er høyden 220 cm. Alle innvendige vegger er isolert med Glava. Hvitlasert skygge skrå panel i alle tak.
Hvitmalte utforinger til alle vinduer og dører.
Hvitmalte profilerte 70mm lister i hele hytta.
Panelovner i alle rom der det ikke er varmekabler.
Alle innerdører er hvitmalte.

Soverom 2 – til venstre for trappen
TV-stue

Planløsning

Soverom 2 – til venstre for trappen
1.etasje

 • Stor isolert utebod
 • Stor flislagt gang med varmekabler
 • Stue med utgang til terrasse i vest
 • Kjøkken/spisestue med utgang terrasse i sør
 • Teknisk rom/vaskerom
 • Bad 1 med badstue
 • Bad 2
 • Soverom 1
 • Soverom 2
Soverom 2 – til venstre for trappen
2.etasje

 • Hvitmalt trapp fra stue/kjøkken
 • Soverom 3
 • Soverom 4
 • Soverom 5
 • Bad 3(WC & vask)
 • Tv-stue
 • Utgang til balkong fra tv-stue

Detaljbeskrivelse av rom

Gang \ entre

Flislagt 30x60 grå fliser og varmekabler. Stående panel skygge skrå behandlet med Tyrilin interiørbeis med fargen Skumring. 4 stk downlights med dimming.Soverom 1 & 2 i 1.etasje

Stående panel skygge skrå behandlet med Tyrilin interiørbeis med fargen Skumring. På gulv er det et slitesterkt parkettlaminat Kronotex Mammut Everest oak Silver. Taklampe Oyster.


Bad

Lekkert flislagt bad med 30x30 beige fliser på gulv, 2x2 mosaikkfliser i dusjhjørne og avlange beige fliser på veggene. Dobbel baderominnredning med og tilhørende speil. Veggmontert wc. 90x90 dusjhjørne med Akita dusj. Badstue med vinkelbenk og røkfarget glassdør. 3 downlights i tak samt spotskinne over speilet med 3 spotter. Eget badstuelys. Avtrekk som styres manuelt fra utsiden av badet.


Bad 2

Tiltalende flislagt bad med 30x30 beige fliser på gulv, 2x2 mosaik fliser i dusjhjørne og 25x50 beige fliser på veggene. Innredning på 80 cm med skuffer, speil og lys. 90x90 dusjhjørne med Akita dusj. Taklampe Oyster. Avtrekk som styres manuelt fra utsiden av badet.


Stue

Liggende rundtømmerpanel behandlet med Tyrilin interiørbeis med fargen Skumring. På gulv er det et slitesterkt parkettlaminat Kronotex Mammut Everest oak Silver. Dør med glassfelt fra gangen og inn til stuen. I gangen mellom stue og bad/soverom er det Oyster-lampe i tak. Opplegg til lampe over sofa.
Aduro 9 peisovn med glassdør og glass sidefelt, slik at man ser flammene fra alle kanter. Ovnen er plassert mellom kjøkken og stue, sotfarget glassplate under ovnen. Brannmur kledd med fasadestein. Opplegg til tv.

Soverom 2 – til venstre for trappen
Kjøkken
Kjøkken

Liggende rundtømmerpanel behandlet med Tyrilin interiørbeis med fargen Skumring. På gulv er det et slitesterkt parkettlaminat Kronotex Mammut Everest oak Silver. Spotskinne med 6 spotter med dimmer. Opplegg for spisestuelampe med dimmer. Stort, romslig og praktisk Ikea kjøkken med Bodbyn fronter. Eik benkeplate. På øy er det lagt fliser istedenfor benkeplate – her kan man sette varme ting rett på; veldig praktisk. Lys under overskap. Oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp, komfyrvakt, fryseskap under benken, helt, stort kjøleskap. Store, romslige skuffer. Glassdører i noen overskap.Teknisk rom

Her er hovedkran/stoppekran montert, vannmåler, varmekabel på vanninntaket, fordelerskap til vann – alt er rør i rør. Varmtvannsbeholder, opplegg til vaskemaskin, sikringsskap. Internett-kabel og tv-kabel ligger klar her. Sluk i gulv, 30x60 grå fliser på gulv, hvitlasert skygge skrå panel på vegger.


2.etasje

Hvitmalt rett trapp opp fra kjøkken/stue. Her finnes det en romslig tv-stue og en wc/vask. Det er utgang til overbygd balkong fra tv-stuen, terrassedør med vindusfelt. Hvitlasert skygge skrå panel på alle vegger. På gulv er det et slitesterkt parkettlaminat Kronotex Mammut Everest oak Silver med lyddempende filtbelegg under. Det er 3 soverom oppe. Hvitlasert skygge skrå panel på tak og vegger.

HER LIGGER TOMTENE

Bjønnbekkmora Hytteområde, 2423 Østby.
fas fa-angle-double-down

Vi hjelper deg med å realisere hyttedrømmen!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål knyttet til våre hytter eller tjenester.

Image
Image
Image
Image
logo

Tysland Eiendom AS

Org.nr:
992 173 920

Kontoradresse:

Kvartsveien 78, 1487 Hakadal

E-post:
post@tyslandhytta.no

Telefon:
+47 924 06 113

Les vår personvernerklæring
© 2021, Tysland Eiendom AS
Utvikla og driftet av glåme
© 2018 Your Company. Designed By JoomShaper